Wie ben ik

Meer gevoel, meer geluk en meer begrip voor mezelf. Dat is wat Haptotherapie mij heeft gebracht. Mijn gevoel is mijn kompas bij alles wat ik doe. Ik breng mensen in beweging.

Naast Haptotherapie heb ik eerst Bewegingswetenschappen en Fysiotherapie gestudeerd. Ik heb 16 jaar als revalidatiefysiotherapeut gewerkt met mensen met hersenletsel in Rijndam Revalidatiecentrum. Sinds 2012 ben ik bezig met het geven van Haptotherapie. Ik heb de opleiding Haptotherapie gevolgd bij Synergos in Amersfoort. Ik woon samen met mijn man. We hebben 3 kinderen.

Steeds opnieuw raak ik gefascineerd door de eigenheid van ieder mens. Deze eigenheid weer op te zien bloeien is mijn passie en missie. Ik word blij wanneer ik mensen kan ondersteunen in hun proces naar meer kwaliteit van leven. In mijn manier van in het leven staan is er een integratie van denken (Bewegingswetenschappen), handelen (Fysiotherapie) en voelen (Haptotherapie). Voor mij is de cirkel rond. Een evenwicht tussen denken, handelen en voelen leidt tot een leven in balans.

Specialisaties:

Docent bij het Haptonomisch Centrum Nederland (HCN), nascholingsinstituut voor haptotherapeuten in Otterlo.

Adem en emotie (2016),  Burn-out (2017), Masterclass Ted Troost (2018), Ademtherapie (2019), DSM-5. (2019). Relatietherapie (2020). Angst, vriend en vijand (2020). Na het haptonomisch drieluik (2021). Het haptonomisch drieluik (2022). Van weerstand naar commitment (2023). De polyvagaaltheorie in therapie ( Deb Dana, 2023)