De behandeling

In het eerste gesprek maken we kennis en bespreken we wat je hulpvraag is. Ik leg uit wat Haptotherapie voor jou kan betekenen in jouw eigen woorden. De eerste keer kun je al ervaren wat de mogelijkheden zijn van voelen.

Een haptotherapeutische behandeling bestaat uit gesprekken, oefenvormen en aanraakoefeningen op de behandelbank. Uit deze gesprekken en oefeningen komen bepaalde profielen in denken, handelen en voelen naar voren met bepaalde ontwikkelmogelijkheden. Gekoppeld aan je hulpvraag leidt dit tot een behandelplan.

Elke behandeling duurt een uur. Relatietherapie duurt anderhalf  uur. De frequentie is aanvankelijk wekelijks, daarna meestal om de 3 weken. Afhankelijk van de hulpvraag duurt een totale behandeling 5 tot 10 keer, soms langer.

Kosten

Het tarief is 85 euro per uur voor zowel intake als behandeling.  Voor relatietherapie zijn de kosten 125 euro voor 2 personen. Dit wordt gedeeltelijk vergoed, wanneer je aanvullend verzekerd bent. Kijk voor vergoedingen op  Vergoeding haptotherapie (haptotherapeuten-vvh.nl).

Een gemaakte afspraak graag 24 uur van tevoren afmelden. Anders zie ik mij genoodzaakt het consult in rekening te brengen.

Wachttijd

Er is geen wachttijd voor intake en behandeling.